Deliha 2 Eda Ece / Eda Ece'nin Göz Rengi Nedir? - Okunaklı Biyografi Merkezi / Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor.

Deliha 2 Eda Ece / Eda Ece'nin Göz Rengi Nedir? - Okunaklı Biyografi Merkezi / Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor.. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde. Deliha 2 filminde oynayan eda ece hakkında tüm merak edilenleri eda ece hakkında tüm bilgiler burada! Güzel oyuncu, filmi çok beğendim, ilk defa izledim. Comedy 2018 1 hr 46 min. Starring:gupse özay, eda ece, aksel bonfil.

Başrolünü ve yönetmenliğini gupse özay'ın üstlendiği deliha 2 filminin 3 aylık gişe rakamı belli oldu. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Mehmet erdem, batuhan piatti, erol serçe. Starring:gupse özay, eda ece, aksel bonfil. Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Deliha 2 (2018) - Netflix Nederland - Films en Series on ...
Deliha 2 (2018) - Netflix Nederland - Films en Series on ... from www.netflix-nederland.nl
Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Zeliha'nın kahkaha dolu kariyer yapma planları, şimdi tüm dijital platformlarda! Güzel oyuncu, rol arkadaşlarının şevval sam eda ece, 'arif v 216' ve 'aile arasında' gibi filmlerle yarışan 'deliha 2' için, hiç kötü yorum almadık, çok mutlu olduk. Deliha 2 son dönemlerde beğenilen komedi filmleri arasında yer alıyor. Ayak üstü gazetecilerle konuşan eda ece, sürpriz bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı. Mehmet erdem, batuhan piatti, erol serçe. Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. She's the youngest of three daughters in her family.

Güzel oyuncu, filmi çok beğendim, ilk defa izledim.

Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Eda ece (born 20 june 1990) is a turkish actress. Deliha 2'yi kaç kişi izledi? Eda ece den deliha 2 açıklaması. Starring gupse ozay, eda ece, aksel bonfil. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Deliha 2 son dönemlerde beğenilen komedi filmleri arasında yer alıyor. Yasak elma dizisinden eda ece, talat bulut'a ateş püskürdü! Daha önce pis yedili dizisinde rol alan ve son olarak deliha 2 filmiydi tekrar gündeme gelen eda ece bugünlerde. Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Deliha 2 filmi hikayesi ve oyuncuları. Herkes çok sevmiş, biz de çok mutlu olduk. Deliha filmi ile büyük beğeni toplayan gupse özay, deliha'nın devam filmi olacak olan deliha 2 için kamera karşısına geçmeye karar verdi ve kolları sıvadı.

Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. Deliha 2 filmi hikayesi ve oyuncuları. Dev ajans organizasyonu ile optimum'da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, i̇zmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Zeliha'nın kahkaha dolu kariyer yapma planları, şimdi tüm dijital platformlarda! Ayak üstü gazetecilerle konuşan eda ece, sürpriz bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı.

Eda Ece kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayranlarına cevap ...
Eda Ece kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayranlarına cevap ... from icdn.ensonhaber.com
Eda ece, derya alabora, gupse özay. Oyuncumuz eda ece'nin başrollerini paylaştığı deliha 2 filminin fragmanı yayında! Başrolü de üstlenen özay'a eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Eda ece (born 20 june 1990) is a turkish actress. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kimsin sen: Deliha 2, zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Güzel oyuncu, filmi çok beğendim, ilk defa izledim. Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Eda ece den deliha 2 açıklaması.

Deliha 2, yönetmenliğini ve senaristliğini gupse özay'ın yaptığı 11 ocak 2018'de vizyona çıkan türk sinema filmi. Gupse özay, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mert öner, fatih özkan, özlem akınözü, mehmet er, caner alkaya, şeyma gökşenli, jeyan tözüm, asuman özdemir, zeki ocak. Gupse özay eda ece ali çelik derya alabora esin eden hülya duyar aksel bonfil mert öner. Aşçılık hayaliyle bir restoranda çalışmaya başlayan zeliha, burada da ortalığı birbirine katar. Bu filmde yardımcı başrol oyuncu olarak seçilen eda ece ve aksel bonfil filmde acemi oyuncu kontenjanından girmiş gibiydiler. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kimsin sen: Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Deliha 2, aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren deliha'nın yaşadığı maceraları konu ediyor. Eda ece sosyal medyadan gelen soruları yanıtlıyor. Gupse özay, eda ece, aksel bonfil vb. Deliha 2 filmi özellikle televizyon ekranlarında özay'ın bir kez daha deliha olarak boy göstereceği devam halkasının kadrosunda derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, aksel bonfil, eda ece. Herkes çok sevmiş, biz de çok mutlu olduk. Eda ece, derya alabora, gupse özay.

Gupse özay, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mert öner, fatih özkan, özlem akınözü, mehmet er, caner alkaya, şeyma gökşenli, jeyan tözüm, asuman özdemir, zeki ocak. Deliha 2de gupse özay'a, aksel bonfil, eda ece, derya alabora, esin eden. Herkes çok sevmiş, biz de çok mutlu olduk. Daha önce pis yedili dizisinde rol alan ve son olarak deliha 2 filmiydi tekrar gündeme gelen eda ece bugünlerde. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor.

Eda Ece bikinili doğum günü kutlaması - Haber3
Eda Ece bikinili doğum günü kutlaması - Haber3 from i.haber3.com
Deliha 2de gupse özay'a, aksel bonfil, eda ece, derya alabora, esin eden. 'deliha 2' filminde rol alan eda ece, şık giyim tarzı ve güzelliği ile özel gösterimin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Deliha 2 filmi, izleyenlere yine bol kahkaha vadediyor. Deliha 2, aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren deliha'nın yaşadığı maceraları konu ediyor. Eda ece kimdir ve kaç yaşındadır? Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. Yasak elma dizisinden eda ece, talat bulut'a ateş püskürdü! İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde.

Başrolünü ve yönetmenliğini gupse özay'ın üstlendiği deliha 2 filminin 3 aylık gişe rakamı belli oldu.

Zeliha'nın kahkaha dolu kariyer yapma planları, şimdi tüm dijital platformlarda! Güzel oyuncu, filmi çok beğendim, ilk defa izledim. Deliha 2 filmi, izleyenlere yine bol kahkaha vadediyor. Başrolü de üstlenen özay'a eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Crazy and candid as ever with heartwarming characters and an entertaining story by gupse özay, writer of the films deliha and görümce, deliha 2 will once again leave audiences in laughter. Deliha filmi ile büyük beğeni toplayan gupse özay, deliha'nın devam filmi olacak olan deliha 2 için kamera karşısına geçmeye karar verdi ve kolları sıvadı. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Eda ece sosyal medyadan gelen soruları yanıtlıyor. Deliha 2de gupse özay'a, aksel bonfil, eda ece, derya alabora, esin eden. Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. Deliha 2 filmi hikayesi ve oyuncuları. Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Eda ece (born 20 june 1990) is a turkish actress.

While chasing her dream of becoming a chef, zeliha cooks up trouble in the kitchen with her wild, kooky and unsuspecting ways deliha 2. Başrolü de üstlenen özay'a eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama